
גיא בן דור
מרצה בנושאים: השראה, חזרה ללימודים ולבתי ספר, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
אורלי אלקלעי כתבת הפלילים של רשת ב' בצפון מזה 22 שנים, התחילה דרכה ככתבת ספורט והייתה מהעיתונאיות הראשונות ששידרו משחקי כדורסל וכדורגל בתוכניות הספורט של רשת ב'.
במהלך עבודתה כעיתונאית פלילית סיקרה את אירועי האינתיפאדה והפיגועים הקשים, המהומות בוואדי ערה ובמגזר הערבי.
העיתונאית היחידה שראיינה את האנס בני סלע לאחר מעצרו כשנמלט מידי המשטרה, חשפה את פרשת השוטרים הנוקמים, סיקרה את מלחמת לבנון השנייה, אסון השריפה בכרמל, רצח הנערה תאיר ראדה ומשפט רומן זדורוב, רצח הנערה דנה בנט, ואירועי הלינץ' במג'דל שמס.
חשפה את פרשת עבירות המין והביאה למעצרו ולהרשעתו של הרב יעקב דויטש בבני נוער.
מגישה את תוכנית הרדיו ברשת ב "כל היום " ומרצה בפני סטודנטים וגופים שונים .
הרצאה זאת מבקשת לענות על שאלות מהותיות בעבודתו של כתב הפלילים- כיצד מתקבלת האינפורמציה ואיך מצליבים מידע? איך מתנהלת העבודה השוטפת מול רשויות החוק- המשטרה ובתי המשפט? איך מתנהל כתב מול העולם הפלילי ואושיותיו? איך מתכוננים לשידור בזמן אמת למגבלותיו?
בהרצאה זאת נעמוד על מעורבותם של בני הנוער בני ימינו בפלילים- האם הנוער היום אלים יותר? כיצד מתייחסת התקשורת לבני נוער המורשעים בפלילים ולאן מועדות פני החברה?
המאבק להסרתם של צווי איסור הפרסום והצנזורה בבתי המשפט, האם זכות הציבור לדעת תמיד והכל? כיצד מצנזרים מתי ומי? כיצד מדווחים במגבלות צווי אסור הפרסום?
מרצה בנושאים: השראה, חזרה ללימודים ולבתי ספר, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מרצים לחוגי בית
מרצה בנושאים: הגיל השלישי, השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, השראה, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, שפות נוספות
מרצה בנושאים: השראה, ספרות אמנות ויצירה
מרצה בנושאים: השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, חדשנות ועתידנות
מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: השראה
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, השראה, חרבות ברזל
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, חינוך, יום הזיכרון לשואה ולגבורה