
מורן סמואל ספורטאית ושחקנית כדורסל מגיל צעיר, מצאה את עצמה בוקר אחד בגיל 24 משותקת מגובה החזה ומטה. אחרי שנים שבהן הייתה כדורסלנית מקצוענית בליגת העל ובנבחרות ישראל הצעירות, היא נאלצה להתמודד עם מציאות חדשה. מורן לא ויתרה ואחרי השיקום בבית לוינשטיין, סיימה בהצלחה לימודים גבוהים ובהדרגה חזרה להיות שוב הספורטאית שתמיד חלמה להיות.
היא זכתה בשש מדליות באליפויות עולם, ביניהן זהב בשנת 2015. 9.7.23 – מדליית כסף בסבב הגביע העולמי בחתירה בשוויץ.
במקצועה מורן היא פיזיותרפיסטית התפתחותית ובעלת תואר שני בחינוך והתפתחות בגיל הרך. בהרצאה של מורן סמואל, היא חולקת את סיפורה המרגש והמעצים על התגברות על אתגרים ונחישות.
כיום מורן זוכת מדליית הזהב בחתירה בסירת יחיד במשחקים הפרארלימפיים בפריז 2024. מדליסטית הכסף מטוקיו 2020 ומדליית ארד מריו דה ז'ניירו 2016.
ב 19.2.2025 הוענק למורן אות אבירוֹת ממרכז פרס לשלום ולחדשנות
בימים אלו משתתפת מורן בעונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים"




בהרצאה מרתקת סמואל מספרת על השיקום והתמודדות עם שינוי, על המעבר מלהיות ספורטאית "רגילה" לספורטאית בעלת מגבלה גופנית, על כישלון והצלחה, על התגברות ועל החיים בכלל. "בהנחה שקושי הוא עניין פרטי ולא ניתן להשוות בין התמודדויות שונות של אנשים שונים, מטרת ההרצאה היא לאפשר נקודת הסתכלות חדשה על קשיים בחיינו ואיך בסופו של דבר הכוח לנצח ניצחונות קטנים נמצא אצל כל אחד מאתנו. כשנמצאים בתהליך של שיקום , קשה לשים את האצבע על כל הנקודות שבהן מרגישים שהניצחונות הקטנים מסתכמים לניצחון גדול, אבל מבינים בבירור שהדרך, לעתים, חשובה יותר מהתוצאה."

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, הרצאות על זוגיות, השראה

מרצה בנושאים: הרצאות לבתי ספר, הרצאות על זוגיות, השראה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, הרצאות על זוגיות, השראה

מרצה בנושאים: השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה

מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, הרצאות לנשים, מרצים לחוגי בית

מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות

מרצה בנושאים: הרצאות להורים, הרצאות לנשים, הרצאות על זוגיות


מרצה בנושאים: אמנות, הגיל השלישי, הרצאות לנשים

מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, השראה, כלכלה

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הרצאות חנוכה ומנהגי חנוכה, הרצאות לבתי ספר

מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, כלכלה, עסקים ומנהיגות

מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, הרצאות להורים

מרצה בנושאים: אוכל, בריאות, הרצאות חנוכה ומנהגי חנוכה
לידיעתך, אתר זה עושה שימוש בקבצי Cookies לצורכי תפעול, ניתוח ושיווק. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש זה. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות.