
מושיק גלאמין
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, השראה, זוגיות
שרון וכסלר, החזאית המיתולוגית של הערוץ הראשון, ממשיכה להיות החזאית של "כאן 11" ובמקביל מגישת אקטואליה ראשית. מגישה בכל שישי את "שרון ואורי", מגישה את "חדשות הלילה" ואת תוכנית הרדיו "כאן בסביבה". מתמחה באקלים ותקשורת.
בעלת תואר ראשון בחינוך ואומנות ותואר שני בחינוך לשוני באונ' העברית. למדה אוצרות ומזואולוגיה באונ' ת"א.
שרון מעבירה הרצאות בתחום האקלים ובתחום התקשורת.
מאחורי הקלעים של סדר היום התקשורתי
האם התקשורת קובעת את סדר היום הציבורי והפוליטי? או שאולי הציבור והפוליטיקה הם אלה שקובעים את סדר היום החדשותי בתקשורת? איך בכלל הדברים עובדים מאחורי הקלעים? בהרצאה מרתקת וקולחת נצלול לאופן בו נבנה סדר היום החדשותי בתקשורת עם הרבה דוגמאות אקטואליות שישתנו בהתאם למציאות.
ממשבר האקלים כבר ממש כאן. כבר כמה שנים מדובר במשבר הכולל בתוכו את כל תחומי החיים ולא רק התחממות גלובלית. ישראל נחשבת לhot spot, מתחממות מהר יותר ממקומות אחרים בעולם. כך שמצד אחד אנחנו מתחממים מאוד, ומצד שני אירועי הגשם הופכים למצומצמים יותר וקיצוניים יותר. בהרצאה נדבר על הקשר בין ההתחממות הגלובלית למשבר האקלים, על השחקנים המרכזיים מאחורי הקלעים, כמו למשל: הפוליטיקאים. איפה אנחנו נמצאים היום, ולא נצא בלי כמה דוגמאות על מה בכל זאת ניתן לעשות.
מרצה בנושאים: הנחיית אירועים, השראה, זוגיות
מרצה בנושאים: בריאות, ספורט ותזונה, השראה
מרצה בנושאים: השראה, ספרות אמנות ויצירה
מרצה בנושאים: השראה, זוגיות, חגים ומועדים
מרצה בנושאים: השראה
מרצה בנושאים: השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: בריאות, ספורט ותזונה, הרצאות לנשים, השראה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, קולנוע
מרצה בנושאים: אוכל, בריאות, ספורט ותזונה, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, פלילים
מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, ספרות אמנות ויצירה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, פלילים, תרבויות אחרות
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: השראה, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, צחוק והומור