
שלומי גבאי
מרצה בנושאים: כלכלה, עסקים ומנהיגות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
נועם גז הוא מדריך גודו, סטודנט להנדסה, נכה צה"ל. משרה רוח צעירה ואופטימית למרות פציעת רימון קשה ואין ספור קשיים כקטוע יד צעיר.
היה שותף בפיתוח פרוטזה נגישה בעלות מינימלית, תוך כדי שהוא משתמש בפרוטזה היקרה והמתקדמת בעולם. נועם דוגל במצוינות בכל מה שעשה ועושה: בבית ספר, בצבא, בג'ודו. בהרצאה נועם מביא את כל כולו במטרה לחשוף לצופים את סיפור חייו המיוחד
סיפור אישי על בחירה מעוררת השראה להשתקם. מאתגר לאחר פציעת רימון קשה בצבא לחדשנות טכנולוגית של פרוטזה חדשנית. בהגשה ייחודית לו נועם מביא לקהל: תעוזה להתעלות על אתגרים, אופטימיות מדהימה, שאפתנות ליזמות טכנולוגית. להציב מטרה ולכבוש אותה: נועם חוזר למזרן הג'ודו, מחליט להתנדב בצבא. לומד לפסיכומטרי, מתחיל תואר באוניברסיטה, ויוצר פרוטזה חדשנית בהדפסת תלת מימד. וזאת בפחות משנה מפציעה נוראית בצבא ששינתה את חייו ואת גופו לנצח. בהרצאתו נועם משתף איך צלח את המעבר מאתגר לחדשנות: מפציעה קשה ביחידה מיוחדת שכללה חמישה ימי הרדמה וחמישה רסיסים בראשו, ליצירת פרוטזה חדשנית בעלות מינימלית עם עמותת TOM שהגיעה לערוץ CNN האמריקאית וExpo Dubai 2020 לחדשנות. נועם משתף בהרצאתו את סיפור השיקום האישי והייחודי שלו, הקשיים בחיי קטוע יד, ההתמודדות הרגשית בשינוי חיים כל כך קיצוני. עוד בהרצאתו על הפרוטזה האלקטרונית היקרה והחכמה בעולם שהוא משתמש ועל איך אולי יראה עתיד השילוב בין אדם לטכנולוגיה. ברגישות, אומץ והרבה הומור נועם מעביר הרצאה חוויתית, שתשרה בצופים אופטימיות והרבה עניין.
מרצה בנושאים: כלכלה, עסקים ומנהיגות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, היסטוריה, השראה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, קיימות ויזמות חברתית
מרצה בנושאים: בתי ספר, השראה, חדשנות ועתידנות
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, בריאות, בתי ספר
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, הנחיית אירועים
מרצה בנושאים: השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, מרצים לתקופת חירום מלחמה לחץ והרגעה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, צחוק והומור
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, זוגיות
מרצה בנושאים: הגיל השלישי, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה, עבודת צוות
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, חזרה ללימודים ולבתי ספר, חרבות ברזל