
הרב שי פירון
מרצה בנושאים: השראה
ארקדי דוכין נולד ב- 1963 ברוסיה הלבנה. בגיל 12 כבר ניגן בלהקות מובילות ובגיל 15 עלה לארץ עם משפחתו והחל לכתוב את שיריו הראשונים בעברית.
ב- 1980 פוגש ארקדי את מיכה שטרית ויחד הם הקימו את “החברים של נטשה”, אחד ההרכבים האהובים ביותר בארץ.
ב- 1987 הוציאו את אלבומם הראשון והשירים שלהם הושמעו ללא הפסקה ברדיו.
ב- 1989 ארקדי הוציא את תקליט הסולו הראשון שלו “רוצה ויהיה” שמוקדש ליצירתו של המשורר הרוסי, ולאדימיר ויסוצקי. באותה השנה יצא אלבום הבכורה של "החברים של נטשה" שזכה להצלחה והקנה ללהקה אלבום פלטינה. מאז כתב ארקדי דוכין שירים ואלבומים נוספים: "ארקדי דוכין", "דומינו", "להרגיש" ו- "יותר ממני" וה אחד השירים האהובים "מי אוהב אותך יותר ממני" שהפך לאחד השירים המושמעים מאז ועד היום.
לאורך שנות היצירה כתב שירים והפיק אלבומים לאמנים רבים, כמו אריק אינשטיין, שלומי שבת, נורית גלרון, איל גולן ואחרים. בנוסף, כתב מוזיקה לתאטרון ולקולנוע.
"הילדות ברוסיה הסובייטית לא הייתה פשוטה וההשפעה של מלחמת העולם השנייה על הורי נשפה בעורפי מהיותי ילד ועד היום. לאורך השנים המוזיקה הצילה אותי, שטפה ממני מראות קשים – של אלימות ודם, אלכוהוליסטים ברוסיה הלבנה, מוות של חבר טוב שנהרג ממש לידי במלחמת שלום הגליל – ולימדה אותי לראות אנשים אחרים בעיניים של רוך וחמלה"
ארקדי דוכין בסיפור אישי שמלווה בקשיים, שהפכו בסוף היום לכוח מניע, רצון וסקרנות שהתעלו מעל כבוד, אגו וטינה. אחרי אלפי יצירות והישגים, שירים שכתב לעצמו ולמיטב זמרי ישראל, מוזיקה לתאטרון ולקולנוע, פרסים ולא מעט אוסקרים, הצלחה גם מחוץ לישראל ובעיקר אין סוף חלומות מרתקים, ארקדי בא לתת לכם כוחות, השראה והמון אהבה, והכל דרך שפה אחת שמלווה אותו לאורך חייו – היצירה, המוזיקה.
מרצה בנושאים: השראה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, זוגיות
מרצה בנושאים: הרצאות לנשים, השראה, מוטיבציה
מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: אלופים למרות הכל, השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות, מוטיבציה, מצוינות והעצמה
מרצה בנושאים: חגים ומועדים, יום הזיכרון לשואה ולגבורה, מוזיקה
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, פלילים
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הגיל השלישי, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: מופעים, צחוק והומור
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, השראה, כלכלה, עסקים ומנהיגות
מרצה בנושאים: אקטואליה ותקשורת, הנחיית אירועים, הרצאות לנשים
מרצה בנושאים: השראה, חגים ומועדים, יום הזיכרון לחללי צה"ל